Perinteinen Turun Kehittäjä järjestetään uudistuneella formaatilla perjantaina 7.11.2014 Kokouskeskus Maunossa (Tykistökatu 6). Tapahtuma on Turun seudun elinkeinoelämän vuoden kohokohta, jossa kokoonnutaan yhteen paitsi inspiroitumaan ja verkostoitumaan myös pohtimaan konkreettisia toimia itsensä, oman organisaationsa ja koko Turun seudun kehittämiseksi.

Tänä vuonna panostamme erityisesti valtakunnan kovimpiin puhujiin. Keynoten tulevat pitämään mediapersoona, kasvuyrittäjä Arman Alizad (lisätietoja) sekä muxlim.comistaan tunnettu palkittu startup-yrittäjä Mohamed El-Fatatry (lisätietoja). He tulevat kertomaan oman kasvutarinansa ja kannustamaan turkulaista elinkeinoelämää kasvuun. Lisäksi olemme varanneet aikaa kysymyksille ja vastauksille, jotta pääsemme kunnon keskusteluun heti tapahtuman alusta alkaen.

Kiitelty Turun tulevaisuuden kehittäjä – startup-kilpailu säilytää paikkansa ohjelmistossa. Kolmatta kertaa järjestettävä kilpailu tuo lavalle kilpailun finalistit mielenkiintoisine pitcheineen. Tämä on ollut erityisen kiitelty osa tapahtumaa viime vuosina.

Osana uudistunutta konseptia tapahtuman osallistujat jaetaan eri teemojen mukaan workshopeihin. Workshopeissa osallistujat paneutuvat johonkin kasvua hidastavaan ongelmaan, ja jakavat omia kokemuksiaan teemaan liittyen. Ryhmissä paitsi opitaan uutta teemasta myös verkostoidutaan yhteistyön kautta. Lisäksi tavoitteena on, että jokainen workshop-ryhmä jättää oman lupauksensa, miten tulee jatkamaan ongelman ratkaisemista tapahtuman jälkeen (“growth oath”), jotta saamme puheet muutettua Turun seutua kehittäviksi teoiksi. Ja tämä ei sido vielä sinua mihinkään, vaan kutsuu mukaan mielenkiintoisiin projekteihin.

Workshopien jälkeen siirrymme iltajuhlaan, jossa kohokohtana palkitaan Turun Kehittäjä 2014 (katso aikaisemmat voittajat). Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan Mauno Koivisto-keskuksessa, joten tarjoilut ovat erityisen maittavia (illallisbuffet sis. tapahtumamaksuun!). Iltajuhlasta on pitkät pöydät siirretty sivuun, ja varattu tilaa tanssille ja vapaalle keskustelulle, joten hauskanpito ja verkostoituminen on iltajuhlassa taattua.