Turun Kehittäjä 2013 -tapahtuma järjestettiin 15.11.2013 Turun Logomossa.

Päivätapahtuma sisälsi asiantuntijaseminaarin kasvuyritysten rahoitusteemalla. Rahoituksesta olivat puhumassa:

RIKU ASIKAINEN
Leijonan kita, Fiban ry.
“Mitä enkelisijoittaja etsii?”
KIMMO LÖNNMARK
Privanet Oy
“Kaupankäynti listaamattomilla osakkeilla ja pienyritysten joukkovelkakirjalainat”
JUHA PELTOLA
Vaaka Partners Oy, toimitusjohtaja
“Pääomasijoitusrahasto mukaan
omistajaksi”
ANSSI KUJALA
Suomen yrittäjät, varatoimitusjohtaja
“Kasvun haasteena rahoitus”
RAUNO GRANATH
Uniqoteq Oy, toimitusjohtaja
“TEKESin kanssa maailmalle”
PEKKA SUOMELA
Tekes, asiantuntija
“Rahoitusta kasvuyrityksille”

ISMO KAUPPINEN
Gasera Ltd, CEO
“EU-rahoitusta tuotekehitykseen
 kansainvälisille teknologiayrityksille”

Yrityksiä varten oli järjestetty yhteistyökumppaniemme tarjoama elinkaarikuja, jossa pääsi tutustumaan mielenkiintoisiin aiheisiin ja palveluihin yrityksen eri vaiheisiin liittyen.

Päivällä pidettiin Turun Tulevaisuuden kehittäjä Startup -kilpailu. Kilpailu järjestettiin toista kertaa. Kilpailu käytiin hissipuheilla, joilla kilpailijat yrittivät vakuuttaa tuomariston oman ideansa parhaimmuudesta. Päivällä käydystä semifinaalista ammattisijoittajat ja pankkialan edustajat valitsivat illan finaaliin kaksi kilpailijaa: Videolle.fi ja Anders Inno. Iltatilaisuudessa juhlavieraat valitsivat kilpailun voittajaksi Nordic Venture Family Oy:n Videolle.fi.

Iltatilaisuuden juhlapuhujina olivat Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen sekä Turun kaupunkikehitysryhmän johtaja Pekka Sundman. Iltatilaisuudessa julkistettiin Turun Kehittäjä 2013 palkinnon saaja Linnateatteri. Palkitsijaraati perusteli valintaansa mm. seuraavin sanoin:

“Linnateatteri on todella lunastanut paikkansa paitsi turkulaisten sydämissä, koko Suomen kulttuurikentällä. Kysymyksessä on yksi Suomen suosituimmista teattereista. Se, että teatterin näytökset ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä, on tästä selkeä osoitus. Linnateatteri on nostanut teatteritarjonnan tälle vuosikymmenelle tarjoamalla sellaisia teatterielämyksiä, joita katsojat toivovat.”

Lue lisää voittajasta täältä