Turun tulevaisuuden kehittäjä 2014 -startup kilpailu

Mistä on kyse?

Turun tulevaisuuden kehittäjä on Turun seudulta ponnistaville alle 5 vuotta toimineille kasvuyrityksille ja uusille liikeideoille tarkoitettu startup-kilpailu, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tavoitteena on löytää seuraava turkulainen menestystarina ja tehdä se tunnetuksi.

Miten osallistun?

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä omasta ideasta 60 sekunnin pituinen englanninkielinen video (tai linkki videon lataamiseen: esim. www.dropbox.com) yhteystietoineen 17.10.2014 mennessä (osallistumisaikaa jatkettu 10 päivällä) osoitteeseen turuntulevaisuudenkehittaja[ät]gmail.com. Video voi olla myös englanniksi tekstitettynä. Videolla on tarkoitus vakuuttaa tuomaristo miksi juuri teidän idea on potentiaalinen tulevaisuuden menestystarina. Siitä olisi hyvä ilmetä ongelma ja sen ratkaisu, markkinapotentiaali ja tiimin erinomaisuus. Se ei saa olla tuote-esittely, mutta kaikki videossa esitetty tieto pitää olla todennettavissa.

Videot julkaistaan nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailutoimikunta valitsee enintään viisi parasta finaaliin ja ottaa huomioon tykkäykset/kommentit mm. sosiaalisessa mediassa. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

Turun kehittäjä-tilaisuudessa 7.11.2014 ravintola Maunossa kaikilla kilpailun finalisteilla on mahdollisuus kertoa lisää ideastaan tapahtumapaikalle tätä varten varatulla ständillä ja se on kilpailuun osallistuneiden vapaassa käytössä.

Finalistit saavat 2 lippua Turun Kehittäjä-tapahtumaan (arvo 190 euroa) ja pääsevät siellä esittämään oman ideansa yleisölle. Tapahtumassa finalisteille annetaan 3 minuuttia aikaa tuoda omasta ideastaan parhaat puolet esiin ja vakuuttaa tuomaristo omasta erinomaisuudestaan. Voittaja valitaan tuomariston päätöksellä ja paras idea palkitan ruhtinaallisesti.

Kilpailun voittajan palkinnot:

Turun teknologiakiinteistöt Oy, Toimitilalahjakortti 10.000€ (www.teknologiakiinteistot.fi)
San Francisco Oy, Markkinointi- ja viestintäkonsultointi-paketti 1.000€ (www.sanfrancisco.fi)
Maunon kokouspalvelut ja tarjoilut 450€ (www.maunokoivistokeskus.fi)
Kaikki finalistit saavat osallistua Petri Lehmuskosken (FIBAN) pitch-koulutukseen tukemaan omaa esiintymistään tulevaisuudessa.

Tuomaristo:

Tuomaristosta löytyy bisnesenkeleitä ja rutkasti startup-kokemusta, joten palaute tulee varmasti olemaan paikallaan. Lue lisää tuomareiden profiileista:

Juha Saarinen, Jaakko Salminen, Jari Mielonen ja Mo El-Fatatry

Lisätiedot:

Raikko Kavisto
raikko.kavisto(ät)turku.fi
040 7447259

Turun Tulevaisuuden Kehittäjä -kisan 2013 voittaja videolle.fi Tuomas Vuori