TScP_tekstilla_300dpi

“Turku Science Park Oy edistää korkeakoululähtöisen osaamisen hyödyntämistä ja yritysten kilpailukykyä sekä synnyttää uutta liiketoimintaa bioteknologiassa (BioTurku® – Life Science ja materiaali­teknologia) sekä tieto- ja viestintäteknologiassa (ict).”

 

tse-exe

“Turun yliopiston kauppakorkeakoulun TSE exe on johdon, asiantuntijoiden ja organisaatioiden kehittäjä, joka yhdistää toiminnassaan akateemisen tutkimustiedon vahvaan käytännön yrityselämän tuntemukseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen. Ota yhteyttä, kun etsit kumppania visionäärisen johtajuuden, strategisen osaamisen ja liiketoimintaosaamisen kehittämiseen.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​”

Hello-Sanfrancisco_logo-color

San Francisco on Suomen ensimmäinen startup-yrityksiin keskittynyt markkinointitoimisto, joka auttaa kansainvälistyviä yrityksiä viestinnässä ja verkkomarkkinoinnissa. Toimiston oma media on Startup100, joka listaa Suomen menestyneimpiä startup-yrityksiä verkkonäkyvyyden perusteella.

 

igence-logo-250px[2]

“Igence on täyden palvelun verkkokauppatoimittaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monikanavaisessa liiketoiminnassa. Menestys luodaan yhdessä suunnitellun tiekartan avulla, jonka tavoitteena on kasvattaa myyntiä asettamalla loppuasiakkaat strategian keskipisteeksi ja luoda loppuasiakkaille saumattomia sekä myyviä käyttäjäkokemuksia kaikissa kanavissa. Asiakkaina mm. Rajala, Kookenkä, Verkkokauppa.com ja Finnish Design Shop.”

TVT

“TVT Asunnot Oy on Turun kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on alallaan Turun alueen suurin. Sen kiinteistökantaan kuuluu kaikkiaan yli 11 000 huoneistoa. TVT Asunnot tarjoaa asiakkailleen kohtuuhintaisia ja laadukkaita vuokra-asuntoja kerros-, rivi- ja pientaloista kaikkialta Turusta.”

 

kauppakamari

“Kauppakamari on maailman laajin yritysverkosto ja koko elinkeinoelämän yhteistyöorganisaatio. Turun kauppakamari huolehtii siitä, että Varsinais-Suomi tarjoaa kansallisesti ja kansainvälisesti kilpailukykyisen elinkeinotoiminnan ympäristön, joka mahdollistaa yritysten menestymisen ja kasvun.”

 

Turun OP

Turun Seudun Osuuspankki on suomalaiseen OP Ryhmään kuuluva Turun seudulla toimiva vakavarainen ja kannattava täyden palvelun pankki. Meiltä saat samalla ovenavauksella myös Pohjolan monipuoliset vakuutuspalvelut sekä alan parhaat keskittämisedut. Perustehtävämme on edustaa asiakasomistajiemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

nordea_logo_180x40

Nordean visiona on olla vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja omistajilleen ja joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään.

RS7466_KPMG_NoCP_CMYK_Euro

KPMG:n Turun toimisto tarjoaa kattavat tilintarkastus-, vero- ja lakipalvelut sekä liiketoiminnan neuvontapalvelut yhteisöllenne ja sen sidosryhmille. Turun toimipisteessä työskentelee tilintarkastajien lisäksi veroasiantuntijoita yritysverotuksen ja arvonlisäverotuksen sekä henkilöverotuksen ja ennakkoperinnän osa-alueilla. Liikejuridiikan osaamisemme kattaa mm. yhtiöoikeuden, sopimusoikeuden sekä yritysjärjestelyihin liittyvät juridiset palvelut. Paikallisten asiantuntijoidemme tarjoamien palveluiden lisäksi käytettävissänne ovat KPMG:n koko Suomen laajuinen asiantuntijaryhmä sekä KPMG:n kansainväliset yhteydet.

BoostLogo

Boost Turku is a student-based network for young entrepreneurs and entrepreneur-minded people sharing knowledge among the universities of Turku.

VL- väri

Viking Linen varustamo tarjoaa matkustus- ja kokouspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia seitsemällä aluksellaan, joista uusin on lippulaiva Viking Grace.

Onnistuneiden kokouspalvelujen tuottaminen on olennainen osa Punaisten laivojen toimintaa. Kokoustilamme ovat muokattavissa ryhmän koon ja tilatarpeen mukaan, ja osaava kokoushenkilökuntamme palvelee koko kokouksen ajan. Vireystilan varmistamiseksi hintaan sisältyvät kahvi ja hedelmät eivät lopu kesken. Kokouksen jälkeen uurastajia odottaa hauskanpito laivalla.

Sydämellisesti tervetuloa kokoustamaan Punaisille laivoille!

keskitetty logo_RGB_lapinakyva

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöjen omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 105 000 m² ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 95 prosenttia.